Επικαιροτητα

Επιστολή της Ο.Ε.ΕΣ.Π. στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Με θέμα την απαγόρευση πώλησης βιομηχανικών ειδών στις λαϊκές και εξαιρούμενους ΚΑΔ από τη δράση e - Λιανικό.

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Στο πλαίσιο συνεργασίας και διαλόγου με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αλλά και με εσάς προσωπικά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής σοβαρά ζητήματα:

α) Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να απαγορευτεί και στις λαϊκές αγορές το δικαίωμα να προμηθεύουν το καταναλωτικό κοινό με διαρκή - βιομηχανικά προϊόντα, άλλως δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού από τη στιγμή που τα εξειδικευμένα καταστήματα πώλησης των ίδιων ειδών παραμένουν υποχρεωτικά κλειστά με κρατική εντολή.

β) Επίσης θέλουμε να λάβετε μέριμνα για τους ακόλουθους ΚΑΔ: 45.32, 45.32.1, 45.32.11, 45.32.11.01, 45.32.11.02, 45.32.11.03  καθώς έχουν παραληφθεί- εξαιρεθεί από τη δράση "e-Λιανικό" και αποκλείονται από την δυνατότητα χρηματοδότησης δημιουργίας ή αναβάθμισης ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Παρακαλούμε όπως προβείτε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και να μας τις γνωστοποιήσετε, ώστε να διορθωθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αλλά και για οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί από την πλευρά μας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.