Επικαιροτητα

Νέα βεβαίωση μετακίνησης για τους εργαζόμενους από Δευτέρα

Άνοιξε η ΕΡΓΑΝΗ για την νέα βεβαίωση μετακίνησης που θα πρέπει να έχουν εργαζόμενοι και επαγγελματίες από Δευτέρα.

Άνοιξε το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για την νέα βεβαίωση μετακίνησης εργαζομένων που θα ισχύσουν από 1η Μαρτίου. Από τη Δευτέρα 1/3/2021 οι εργοδότες υποχρεούνται να έχουν εφοδιάσει τους εργαζόμενούς τους με νέες βεβαιώσεις κίνησης για την εκτέλεση της εργασίας τους, οι οποίες μπορούν να έχουν διάρκεια ισχύος κατά ανώτατο όριο έως και τη Δευτέρα 8/3/2021. 

Οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να εκδίδονται ήδη από το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ. Ειδικότερα χορηγούνται αφενός ηλεκτρονικά από το Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αφετέρου από τον ιστότοπο forma.gov.gr, κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης – αίτησης του εργοδότη, η οποία χορηγείται αποκλειστικά στους εργαζόμενους που παρέχουν με αυτοπρόσωπη παρουσία την εργασία τους στην επιχείρηση-εργοδότη.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.