Επικαιροτητα

Τρίπολη: Η πρώτη νύχτα Λιγνάδη στις φυλακές

Χωρίς "απρόβλεπτα" γεγονότα εξελίχθηκε η πρώτη νύχτα παραμονής του Δημήτρη Λιγνάδη στο Κατάστημα Κράτησης της Τρίπολης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του arcadia 938, ο Δημήτρης Λιγνάδης- ο οποίος έφτασε στη Τρίπολη περίπου στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, εμφανώς καταβεβλημένος-, προαυλίστηκε, λίγο μετά το κλείσιμο της φυλακής, τ' οποίο ταυτίζεται χρονικά με τη δύση του ηλίου, ενώ έκανε χρήση και του καρτοτηλεφώνου που βρίσκεται στη διάθεση των κρατουμένων προκειμένου να επικοινωνήσουν με τον "έξω" κόσμο. 

Λίγο μετά την άφιξή του, υπεβλήθη σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, το οποίο ήταν "αρνητικό". Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τη χώρας, που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας, θα παραμείνει σε "θάλαμο καραντίνας" κατά μόνας, για το χρονικό διάστημα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως οιοδήποτε επισκεπτήριο είναι δυνατό μόνο τις Τετάρτες, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, εκτός αν υπάρξει ειδική άδεια. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως δεν υπήρξε κανενός είδους όχληση προς τον Δ. Λιγνάδη  εκ μέρους άλλων κρατουμένων, η δε αντιμετώπισή του από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ήταν, αυτονοήτως, η δέουσα, από κάθε άποψη. 

Σήμερα, μετά τις 12:30 μ.μ., ο Δημήτρης Λιγνάδης θα προαυλιστεί μόνος του, λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.