Επικαιροτητα

Τσικνοπέμπτη με lockdown: Ποιες μετακινήσεις επιτρέπονται

Τι απαγορεύεται

Διαφορετική θα είναι η φετινή Τσικνοπέμπτη, καθώς η χώρα μας βρίσκεται σε lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό την Παρασκευή, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε ξεχωριστά για τη συγκεκριμένη ημέρα, η οποία φέτος «πέφτει» 4 Μαρτίου, τονίζοντας ότι «την Τσικνοπέμπτη ισχύει ό,τι και τις υπόλοιπες ημέρες. Δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση στα υφιστάμενα μέτρα».

«Ας γιορτάσουμε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με αυτούς που έχουμε καθημερινή επαφή για να μην έχουμε νέα έξαρση. Δεν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στα υφιστάμενα μέτρα, γιατί συγχρωτισμοί και μετακινήσεις μπορεί να έχουν εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.