Επικαιροτητα

Τρίπολη: Απάντηση αρμοδίων για τη Νεομάρτυρος Παύλου

Η υλοποίηση του έργου "Open Mall" συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς.

Σχετικά με τις, εύλογες, απορίες που δημιουργήθηκαν σε πολίτες σχετικά με την εικόνα που βλέπετε (φωτ.) και παρουσιάζει μια..ασυνέχεια στον ειδικό διάδρομο για άτομα με αναπηρία, ο arcadia 93.8 απευθύνθηκε στους αρμόδιους και πληροφορήθηκε τα εξής:

Ο "διάδρομος" για άτομα Αμεα θα συνεχιστεί και επί του παλαιού έργου. Απλά, θα "σηκωθεί" το παλιό κομμάτι της Πετρινού και θα δημιουργηθεί ένα "Γ" διότι "προκρίθηκε" η τοποθέτηση των "διαδρόμων" στο κέντρο της Νεομάρτυρος Παύλου και όχι στα άκρα. Αυτό έγινε με σκοπό να διευκολυνθούν και τα εμπορικά καταστήματα.

Επίσης, θα διορθωθούν αρκετές ατέλειες της ανάπλασης της Πλατείας- που έγινε από τη Δημοτική Αρχή Σμυρνιώτη-, προκειμένου να συνάδουν με τη νέα "φυσιογνωμία" και το "Open Mall".

Τέλος, μας αναφέρθηκε πως οι πολίτες θα πρέπει να περιμένουν να ολοκληρωθεί ένα έργο και μετά, φυσικά, να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, ενώ, σύμφωνα με την αρμόδια "πηγή" που μίλησε στον arcadia 93.8, η Δημοτική Αρχή δεν παραλαμβάνει κανένα έργο εάν, τυχόν, υφίσταται "κακοτεχνία" ή δεν έχει τηρηθεί απαρέγκλιτα ότι προβλέπει η σύμβαση με τον ανάδοχο.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.