Επικαιροτητα

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Παρουσίαση του «e-Λιανικό»

Ηλεκτρονική Παρουσίαση του προγράμματος «e-Λιανικό» στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των μελών του – επιχειρήσεων της Αρκαδίας σας ενημερώνει ότι στην ιστοσελίδα του, www.arcadianet.gr (Σημαντικά νέα) έχει αναρτηθεί η ηλεκτρονική παρουσίαση του προγράμματος «e-λιανικό».

Η εν λόγω παρουσίαση προβλήθηκε στη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, που πραγματοποίησε η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων (ΔΕΠ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας και τα υπόλοιπα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με θέμα την παρουσίαση της Νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ : E-Λιανικό - ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜμΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ».

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.