Επικαιροτητα

Σε "δραματικούς τόνους" οι ανακοινώσεις Κικίλια

"Εφαρμογή σχεδίου έκτακτης ανάγκης" στην Αττική.

Το σχέδιο αφορά τη συνεργασία - ή "επίταξη"- ιδιωτικών νοσοκομείων που αναλαμβάνουν παθολογικά τμήματα κάποιων δημοσίων, προκειμένου τα τελευταία να γίνουν, σχεδόν αποκλειστικά, covid.

"Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής', δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, κατά την έναρξη της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, ανακοινώνοντας τις ενέργειες για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας.

"Στην Αττική η πίεση δεν είναι πια στο κόκκινο, είναι στο βαθύ κόκκινο, πάμε στο επίπεδο εφαρμογής σχεδίου έκτακτης ανάγκης, σχέδιο που ήταν ακραίο και εφαρμόσαμε εν μέρει στη Βόρεια Ελλάδα τον Νοέμβριο και δυστυχώς θα εφαρμόσουμε και στην Αττική τώρα".

"Με τους ρυθμούς εισαγωγών το σύστημα υγείας ξεπερνά τα όριά του, πιέζεται αφόρητα στην Αττική εδώ και 19 ημέρες", είπε ο υπουργός.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.