Επικαιροτητα

Εκκίνηση εργασιών για τη ΣΔΙΤ απορριμμάτων

Τηλεδιάσκεψη Νίκα με στελέχη της ΤΕΡΝΑ, τον πρόεδρο του ΦοΔΣΑ και αυτοδιοικητικούς.

Σε μία εβδομάδα αναμένεται ότι θα γίνει η εκκίνηση κατασκευής των μονάδων που προβλέπει η ΣΔΙΤ της διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αυτό έγινε γνωστό σε τηλεδιάσκεψη του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με στελέχη της ΤΕΡΝΑ για το θέμα των απορριμμάτων στην Περιφέρεια, χθες Πέμπτη 4 Μαρτίου, με τη συμμετοχή επίσης αιρετών αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας, όπως και του προέδρου του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου Σταύρου Αργειτάκου.

Στην εν λόγω σύσκεψη, συζητήθηκαν ζητήματα μεταξύ των οποίων, η δυνατότητα παραλαβής σύμμεικτων και υπολείμματος πριν από το καλοκαίρι, η κατασκευή συνοδών έργων όπως οι δρόμοι πρόσβασης κ.α., καθώς και ο τρόπος επίλυσης γραφειοκρατικών θεμάτων, όπου αυτά ενδέχεται να προκύψουν.

Παράλληλα αποφασίστηκε η συγκρότηση συντονιστικής ομάδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με επικεφαλής τον αρμόδιο για τον Περιβάλλον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Τσουκαλά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.