Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Χιλιάδες τα ενεργά κρούσματα!

Πολύ μεγάλο ιικό φορτίο δείχνουν οι αναλύσεις των λυμάτων από μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού.

Ξεπερνούν τις τρεις χιλιάδες τα "ενεργά" κρούσματα στην Τρίπολη και την υπόλοιπη Αρκαδία, σύμφωνα με όσα δείχνουν οι αναλύσεις των λυμάτων από τις μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού.

Σε επίσημη ενημέρωσή της στις αρχές της εβδομάδας (02/03) η Περιφέρεια Πελοποννήσου έκανε λόγο για: "αυξημένο ιικό φορτίο διαπιστώνεται στις αναλύσεις των λυμάτων από τις μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού σε συγκεκριμένες περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου", χωρίς όμως να εξειδίκευε τις περιοχές.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του arcadia938  η εικόνα ειδικά για την πόλη της Τρίπολης δείχνει μεγάλη επιβάρυνση, γεγονός που σημαίνει πως άπαντες θα πρέπει να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή.

Αξίζει να αναφερθεί πως η εξέταση των λυμάτων θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστη ακόμα και στην περίπτωση που ενδέχεται τα δείγματα να έχουν υποστεί κάποια αραίωση εξαιτίας ανάμειξής τους με ισχυρές βροχοπτώσεις ή ακόμη και βιομηχανικά υγρά λύματα. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.