Επικαιροτητα

Χριστογιαννόπουλος: Δυνατός φάρος ελπίδας και αισιοδοξίας ο διπλός εορτασμός

Μήνυμα Δημάρχου Μεγαλόπολης για την 25η Μαρτίου.

Τιμήσαμε σήμερα στoν Δήμο Μεγαλόπολης, την μνήμη ηρωικών προγόνων, που πολέμησαν με ψυχή και πέρασαν στην ιστορία. Η στάση τους διδάσκει αυθεντικό πατριωτισμό, και ανοίγει πάντα δρόμο φωτεινό στις επόμενες γενιές. Ας είναι η μνήμη τους αιώνια.

Ο διπλός εορτασμός, της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, σήμερα 25 Μαρτίου, αποτελεί έναν δυνατό φάρο ελπίδας και αισιοδοξίας, δίνοντας το μήνυμα σε όλους μας ότι μπορούμε να υπερκεράσουμε κάθε εμπόδιο, όσο κι αν φαίνεται ανυπέρβλητο, για ένα ασφαλές μέλλον.

Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες χρόνια πολλά, δύναμη και επιμονή, απέναντι στην πρωτόγνωρη παγκόσμια υγειονομική κρίση. Με ενότητα, υπευθυνότητα και πίστη στις δυνάμεις μας, θα βγούμε νικητές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.