Επικαιροτητα

Συνάντηση Βλάση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής (PHOTOS)

Στην Νέα Υόρκη βρέθηκε ο Βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Γέροντα Αμερικής, υπέρτιμο και έξαρχο Ωκεανών, Ατλαντικού και Ειρηνικού, Δημήτριο.

 

Ακολουθούν τα όσα δήλωσε ο Βουλευτής σε προσωπική του σελίδα, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:


"Στη Νέα Υόρκη είχα την χαρά και την τιμή να βρεθώ με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Γέροντα Αμερικής, υπέρτιμο και έξαρχο Ωκεανών, Ατλαντικού και Ειρηνικού, κ. Δημήτριο. Σε μια μακράς διάρκειας συζήτηση είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για πολλά θέματα που αφορούν την Ελληνική ομογένεια. Ο ρόλος της Εκκλησίας στην Αμερική είναι αδιαμφισβήτητα πολύ σημαντικός στο να διατηρούνται τα ήθη και τα έθιμα της Πατρίδος μας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ταυτόχρονα από την πλευρά μου εξέφρασα στον Σεβασμιώτατο τον προβληματισμό μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις".

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.