Επικαιροτητα

Ράλλυ Ακρόπολης με τη συνδρομή της Περιφέρειας

Παρουσία Νίκα η σημερινή (30/03) σύσκεψη σχετικά με τις διαδρομές.

Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος στις 4.30 το απόγευμα θα μετάσχει σε σύσκεψη σχετικά με τη διοργάνωση του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο περιφερειάρχης εξέφρασε αισιοδοξία για την επανάκαμψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του θρυλικού αυτού αγώνα, με την παγκόσμια φήμη, σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει στην κάλυψη της δαπάνης που θα απαιτηθεί.

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις θα γραφτεί το τετραήμερο 9 με 12 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει τον 10ο γύρο του WRC, αντικαθιστώντας το Ράλλυ της Χιλής, του οποίου η διεξαγωγή κρίθηκε αμφίβολη, λόγω των συνεχιζόμενων επιπτώσεων της πανδημίας στη χώρα της Νοτίου Αμερικής.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.