Επικαιροτητα

Άρχισαν τα όργανα... για το πανηγύρι της Τεγέας!

Το πανηγύρι της Τεγέας απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Βόσνο να ενημερώνει το σώμα για τις συζητήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

 

Λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε πέρυσι με θέματα, που αφορούσαν στη νομιμότητα λειτουργίας του πανηγυριού η Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε, πως οι συζητήσεις για την διευκρίνιση των όποιων εκκρεμοτήτων, θα άρχιζε αρκετούς μήνες πριν το πανηγύρι του 2016 για την αποφυγή ανάλογων προβλημάτων.

 

"Ο Τεγεατικός σύνδεσμος είχε εκλογές και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε εκτενώς για το θέμα. Πρέπει να σας ενημερώσω όμως, πως από τον Απρίλιο έχει έρθει μια αυστηρή εγκύκλιος, η οποία αναφέρει με σαφήνεια, το πώς πρέπει, να υλοποιηθεί το πανηγύρι. Ο νόμος λέει λοιπόν πως μπορεί, να γίνει μόνο σε δημοτικούς χώρους ή χώρους που έχουν δοθεί νομίμως στο Δήμο", ενώ συμπλήρωσε: "Υπήρξε διάλογος και ενημέρωση αλλά δεν μπορώ να πω, πως ο Τεγεατικός κατάλαβε τη διάσταση του προβλήματος".

 

Στη συνέχεια ο κ.Βόσνος ανέφερε, πως αναμένει το επόμενο ραντεβού με τον Τεγεατικό σύνδεσμο πριν το τέλος Μαΐου, προκειμένου να κλείσει η διαδικασία και να γίνουν οι όποιες μεθοδεύσεις για τη λειτουργία ενός νόμιμου πανηγυριού.

 

Κλείνοντας τη συζήτηση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου άφησε αιχμές για τον Τεγεατικό σύνδεσμο λέγοντας: "Θεωρώ πως εσκεμμένα καθυστερεί ο Τεγατικός και καλά θα κάνει να καταλάβει, πως το πάνω χέρι το έχει ο Δήμος".

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.