Επικαιροτητα

Πρόγραμμα "Άθληση στο σπίτι" από τον Δήμο Τρίπολης

Το πρόγραμμα «Άθληση από το Σπίτι» υλοποιεί ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με γυμναστήρια της πόλης.

Το πρόγραμμα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μέσα από βίντεο προσφέρει δωρεάν συμβουλές και ασκήσεις άθλησης και σωματικής ευεξίας, σε μία ιδιαίτερα δύσκολή περίοδο για όλους τους δημότες, εξαιτίας των περιορισμών που επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού.

Το πρόγραμμα υλοποιείται μετά από απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, ενώ την πρωτοβουλία υλοποιεί στην πράξη ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης κ. Δημήτρης Μακαρούνης. 

Ο κ. Μακαρούνης σημειώνει σε δήλωσή του: «Το lockdown, οι περιορισμοί στις μετακινήσεις, το κλείσιμο γυμναστηρίων έχουν οδηγήσει πολλούς πολίτες να διακόψουν την αθλητική τους δραστηριότητα.

Ο Δήμος Τρίπολης προτρέπει όλους τους δημότες στην αύξηση της σωματικής δραστηριότητας, εντός του πλαισίου που ορίζουν οι περιορισμοί που επιβάλλει η πανδημία. Στόχος είναι μέσα από την άθληση, να επιτευχθεί σωματική υγεία και μείωση του άγχους και του στρες. Αυτός είναι και ο λόγος που εφαρμόζουμε το πρόγραμμα «Άθληση από το σπίτι» και ευχαριστώ ιδιαίτερα τα γυμναστήρια που συνεργάστηκαν και συνέβαλλαν καθοριστικά στην υλοποίηση αυτής της δράσης."

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τα γυμναστήρια Top gym, Ανάσα – Κέντρο Σωματικής Ευεξίας, BodyArt, Golden Clubs, Energym και Athleta Creative Dancing Workshop.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται και όλα τα βίντεο προβάλλονται από το youtube.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.