Επικαιροτητα

Συμβάσεις για δύο έργα στην Π.Ε. Αρκαδίας

Υπογραφές από τον Παναγιώτη Νίκα. 

Συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 114.400 ευρώ για έργα στην Π.Ε. Αρκαδίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην Τρίπολη, χθες Τρίτη 6 Απριλίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, υπέγραψε:

α) εργολαβική σύμβαση, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, με την οποία προβλέπεται να γίνουν εργασίες για την αποκατάσταση βατότητας της οδού προς Λιμποβίσι από τη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Τρίπολης-Πιάνας-Αλωνίσταινας.

β) εργολαβική σύμβαση, προϋπολογισμού 40.000 ευρώ, με την οποία προβλέπεται να γίνουν εργασίες για την κατασκευή κατάλληλων συρματοκιβωτίων προστασίας κοίτης, πρανών (serasanetti), για την αποκατάσταση της κοίτης του ποταμού "Γαρεάτη" σε σημεία όπου τα ήδη υφιστάμενα συρματοκιβώτια έχουν καταστραφεί ή σε σημεία όπου έχουν καταγραφεί πλημμυρικά φαινόμενα κατά τα προηγούμενα έτη.

Η προθεσμία για την ολοκλήρωση του καθενός από τα παραπάνω έργα είναι 120 ημέρες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.