Επικαιροτητα

Voucher 200 ευρώ: Ποια laptop και tablet μπορείτε να αγοράσετε

Ξεκίνησαν να εκδίδονται τα voucher 200 ευρώ για αγορά tablet και laptop στο πλαίσιο της «Ψηφιακής Μέριμνας».

Με αυτές τις επιταγές οι χιλιάδες δικαιούχοι μπορούν να αγοράσουν laptop, tablet, σταθερό υπολογιστή ή και περιφερειακές συσκευές. Στην τελευταία ενημέρωση που ανέβηκε στην πλατφόρμα, τονίζεται ότι πλέον είναι διαθέσιμη η επιλογή «έκδοση επιταγών (vouchers)». Μέσω αυτής της λειτουργίας, οι δικαιούχοι των οποίων η αίτηση εγκρίνεται θα μπορούν να εκδίδουν το voucher 200 ευρώ.

Η επιλογή αυτή θα είναι ανοικτή και διαθέσιμη για το συνολικό χρόνο ισχύος του προγράμματος, επομένως δεν υπάρχει πιεστική προθεσμία για είσοδο στο σύστημα και ολοκλήρωση της συγκεκριμένης ενέργειας (έκδοσης voucher). Υπενθυμίζεται πως βάσει όσων ισχύουν μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα των voucher θα συνεχίσει να «τρέχει» έως τις 30 Ιουλίου 2021.

Τα 8 βήματα για την υποβολή της αίτησης

Μπείτε στο δικτυακό τόπο digital-access.gov.gr για να ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα, πριν από την υποβολή της παρούσας αίτησης και μάθετε εάν -καλύπτετε τα κριτήρια επιλεξιμότητας και δικαιούστε να λάβετε επιταγή -την αναλυτική διαδικασία για την υποβολή της αίτησης επιχορήγησης τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά σας -εάν ανήκετε σε κατηγορία που μπορεί να συμμετετάσχει στον Α ή στο Β κύκλο του Προγράμματος, καθώς και τις σχετικές προθεσμίες

Εισέλθετε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς που έχετε στο Taxisnet και ολοκληρώστε την καταχώρηση των στοιχείων σας δηλώνοντας επιπλέον το προσωπικό σας ΑΜΚΑ

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.