Επικαιροτητα

"Στοπ" λοιμωξιολόγων στην επανέναρξη δραστηριοτήτων

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, έντονες αντιδράσεις μεταξύ των μελών της Επιτροπής προκαλεί το ενδεχόμενο περαιτέρω "χαλάρωσης".

Ειδικότερα, αντικείμενο της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής είναι, κατά κύριο λόγο, η επανεκκίνηση σε πολυκαταστήματα, κέντρα αισθητικής, εμπορικά κέντρα και στα λεγόμενα "shop in the shop".

Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, 16ης Απριλίου 2021, διαφαίνεται μια "σκληρή" στάση εκ μέρους της πλειοψηφίας των μελών της Επιτροπής, που δεν φαίνεται διατεθειμένη να εισηγηθεί την επανέναρξη των παραπάνω δραστηριοτήτων- ειδικά, όσον αφορά τα εμπορικά κέντρα.

Σε κάθε περίπτωση, τις αποφάσεις τις λαμβάνει η Ελληνική Κυβέρνηση και θ' ανακοινωθούν περίπου στις 18:00- ή, λίγο αργότερα- από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρδαλιά.

Είναι γεγονός, όμως, πως η αύξηση του αριθμού των διασωληνωμένων και, εν γένει, των νοσηλευομένων αλλά και των θυμάτων από την πανδημία στην Ελλάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκαλούν έντονη ανησυχία στους επιστήμονες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.