Επικαιροτητα

Χαρδαλιάς: Αρκαδία στο "βαθύ κόκκινο" γι' άλλη μια εβδομάδα

Η ουσία των ανακοινώσεων του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021.

Ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς παρέπεμψε εις τις "καλένδες" οιαδήποτε, ουσιαστική, περαιτέρω "χαλάρωση" των μέτρων και εστίασε στην "επαγρύπνηση" και την "αυτοσυγκράτηση" που πρέπει να χαρακτηρίζει το σύνολο των πολιτών. 

"Κάθε μέτρο και κάθε απόφαση έχει ένα και μόνο στόχο: Την επαναφορά δραστηριοτήτων, χωρίς πισωγυρίσματα", δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, ανακοινώνοντας την μερική λειτουργία του λιανεμπορίου και στην Κοζάνη. Τόνισε δε πως οι όποιες αποφάσεις εξαρτώνται από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Επιβεβαίωσε πως θα επαναλειτουργήσουν οι σχολές οδήγησης, από τη Δευτέρα, 19/4, με υποχρεωτικά self-test για τους εργαζόμενους σ' αυτές και για τις πρακτικές εξετάσεις ενώ διαδικτυακές θα είναι οι θεωρητικές εξετάσεις.

Επίσης, "ανέβηκαν" επίπεδο κινδύνου- "βαθύ κόκκινο", όπου βρίσκεται η Αρκαδία- μεταξύ άλλων, η Καβάλα και ο Βόλος, ενώ "κατέβηκαν" στο απλό "κόκκινο", μεταξύ άλλων,  η Μύκονος, η Λέρος , η Σκύρος και η Ύδρα.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.