Επικαιροτητα

Τρίπολη: Σημαντική εξέλιξη για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (videos)

Η δημιουργία Πανεπιστημιακού campus στο χώρο του παλαιού ψυχιατρείου παίρνει "σάρκα και οστά"

Όπως ανακοινώθηκε , σε κοινή συνέντευξη τύπου, που παραχώρησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Κατσής, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κ. Τζανής και ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Βλάσης, ξεπεράστηκαν οι γραφειοκρατικές "αγκυλώσεις" και το έργο περνάει σε φάση υλοποίησης.

Τόσο ο κ. Πρύτανης, όσο και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, εξήραν το ρόλο που έπαιξε η παρέμβαση και οι ενέργειες του Βουλευτή Αρκαδίας, προκειμένου να υπάρξει η Κ.Υ.Α. μεταξύ των συναρμόδιων Υπουργείων- πράξη που υλοποιήθηκε την Πέμπτη, 15 Απριλίου.

Από την πλευρά του, ο κ. Βλάσης τόνισε πως έπραξε το αυτονόητο για τον τόπο του, δίνοντας έμφαση στην κυβερνητική "λογική" της υλοποίησης έργων και όχι απλώς "ανακοινώσεων".

Ωστόσο, ο κ. Βλάσης ανέφερε πως τώρα ξεκινάει η προσπάθεια για την εξεύρεση πόρων. Ο κ. Κατσής δήλωσε πως για το έργο αυτό θα χρειαστούν είκοσι με είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ, προ εκπτώσεων.

Τέλος, είναι χαρακτηριστικό πως, σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Υφυπουργός των Εξωτερικών είπε πως η μόνη επένδυση που έχει γίνει στην περιοχή είναι ο Αστέρας Τρίπολης και θα πρέπει να υπάρξουν και άλλοι μιμητές.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.