Επικαιροτητα

Χαρδαλιάς: Υπομονή λίγες ημέρες ακόμη

Οι ανακοινώσεις από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, Παρασκευή 23 Απριλίου 2021.

 Ιδιαίτερα αυστηρό το πλαίσιο για τις μετακινήσεις που επιτρέπονται κατά την περίοδο της Μεγάλη Εβδομάδας αλλά και την σταδιακή "απελευθέρωση", περιέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρδαλιάς, κατά τη σημερινή ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα, ο κ. Χαρδαλιάς υποστήριξε πως το φετινό Πάσχα δεν θα είναι σαν το περσινό αφού θα παρακολουθήσουμε, όπως είπε, τις λειτουργίες, έστω και υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Επιπρόσθετα, ο κ. Σταμπουλίδης, γενικός γραμματέας εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή, επιβεβαίωσε το άνοιγμα των κέντρων αισθητικής αλλά και των εμπορικών κέντρων. Θα ισχύουν οι ίδιοι ακριβώς όροι που βρίσκονταν σε ισχύ κατά την τελευταία περίοδο λειτουργίας και των δυο αυτών δραστηριοτήτων. Φυσικά, πάντα όσον αφορά την Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς αργότερα αναμένεται περαιτέρω "χαλάρωση".

Το ρόλο που θα κληθούν να παίξουν τα "self-tests" σ' αυτή τη διαδικασία, περιέγραψε ο Αρκάς Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος και επιβεβαίωσε πως η Ελλάδα θα προμηθευτεί μεγάλη ποσότητα των συγκεκριμένων τεστ από Κινεζική εταιρεία- καθώς ο δεύτερος διαγωνισμός προμήθειάς τους, ως γνωστόν, ακυρώθηκε.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.