Επικαιροτητα

Πλατεία Πετρινού, βράδυ Μεγάλης Πέμπτης (video)

Χαρακτηριστικό το βίντεο γι' ακόμα μια "συγκέντρωση" που έλαβε χώρα στην Πλατεία Πετρινού.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη συνάδελφο Δέσποινα Παπαδάτου, στην Πλατεία Πέτρινού δεν "έπεφτε.."καρφίτσα", λόγω του συνωστισμού, ενώ ακουγόταν και δυνατή μουσική από τα μαγαζιά. 

Η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική αλλά στις 21:55 άρχισαν τα "γιουχαΐσματα" και η φυγή του κόσμου σε.. "ποτάμια", λόγω της πιεστικής πλέον παρουσίας και σύστασης 7 τουλάχιστον αστυνομικών. 

Δεν υπήρξαν επεισόδια σε καμία περίπτωση. Απλά μικρές "εντάσεις", σε διαλόγους μεταξύ αστυνομικών και πολιτών. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της συναδέλφου,  όλοι οι αστυνομικοί ήταν ευγενικοί και σε καμία περίπτωση προκλητικοί.

Να συμπληρώσουμε πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, περίπου στις 21:30, στο χώρο της Πετρινού έφθασε περιπολικό από τ' οποίο ακουγόταν ηχογραφημένο μήνυμα κατά του συνωστισμού. 

Είναι δεδομένο πως κάποια μέτρα κατά της πανδημίας έχουν ακυρωθεί από την ίδια την πραγματικότητα. Άλλωστε, ακόμα και ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Γεραπετρίτης δήλωσε νωρίτερα σήμερα- Μεγάλη Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021- πως κάποια εκ των μέτρων διατηρούνται επειδή έχουν "συμβολική σημασία". Φυσικά, αλλιώς το εννοούσε..

Πάντως, θα πρέπει να πούμε πως οι συμπολίτες μας οφείλουν να είναι προσεκτικοί.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.