Επικαιροτητα

Πιο διευρυμένο ωράριο σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια από τις 15 Μαΐου

Προανήγγειλε ο Γεωργιάδης

Αλλαγή ωραρίου στην εστίαση από τις 15 Μαΐου, προανήγγειλε σήμερα Δευτέρα (03.05.2021) ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής η απαγόρευση κυκλοφορίας από σήμερα ξεκινά από τις 11 το βράδυ, ωστόσο από ό,τι φαίνεται αυτό θα αλλάξει με το άνοιγμα του τουρισμού. 

Η εστίαση «ανασταίνεται» σήμερα ύστερα από έξι μήνες, με αυστηρά μέτρα, αποστάσεις, μάσκες, κόσμο στο 50% και μόνο έξω και ωράριο. Από σήμερα (03.05.2021) λόγω της εστίασης η απαγόρευση κυκλοφορίας μετατίθεται από τις 22:00 στις 23:00 και αυτό σημαίνει ότι τα μαγαζιά πρέπει να κλείνουν στις 22:45.

Αλλά αυτό σε δυο εβδομάδες θα αλλάξει σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως είπε, με το άνοιγμα του τουρισμού στις 15 Μαΐου θα ανακοινωθεί και πιο διευρυμένο ωράριο για την εστίαση.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.