Επικαιροτητα

Τέλος στα μειωμένα ενοίκια από τον Ιούνιο

Τέλος σε πάσης φύσεως επιδότηση και «κούρεμα» ενοικίων βάζει το υπουργείο Οικονομικών

Τέλος σε πάσης φύσεως επιδότηση και «κούρεμα» ενοικίων βάζει το υπουργείο Οικονομικών, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Μάιος είναι ο τελευταίος μήνας που ιδιοκτήτες και ενοικιαστές θα έχουν μειωμένα κατά 40% ενοίκια. Αντίθετα, το μέτρο των μηδενικών ενοικίων για τις κλειστές επιχειρήσεις θα συνεχιστεί όσο θα διαρκούν τα υποχρεωτικά περιοριστικά μέτρα.

Το βέβαιο είναι ότι και για το μήνα Μάιο, όσοι εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναστολή θα συνεχίσουν να πληρώνουν μειωμένο ενοίκιο στο 60%. Το μέτρο και αυτό το μήνα ισχύει για την κύρια κατοικία των εργαζομένων και την κατοικία του παιδιού που σπουδάζει σε άλλη πόλη από τον τόπο μόνιμης διαμονής.

Ως εκ τούτου και αυτό το μήνα πλήρη απαλλαγή από την καταβολή του ενοικίου έχουν οι επιχειρήσεις οι οποίες παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή. Ωστόσο, ειδικά για το μήνα Μάιο, το μέτρο θα ισχύσει και για τις επιχειρήσεις του λιανεμπορίου οι οποίες επαναλειτούργησαν τον Απρίλιο.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.