Επικαιροτητα

Πότε θα καταργηθεί το ραντεβού στο λιανεμπόριο

Για τις επόμενες κινήσεις αναφορικά με τη χαλάρωση των μέτρων μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι «όλα γίνονται σε συνάρτηση με τους εμβολιασμούς».

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων ξεκαθάρισε στην πρωινή εκπομπή του OPEN ότι μέχρι τις 14 Μαΐου θα ισχύει το ραντεβού στο λιανεμπόριο και θα καταργηθεί στις 15 του μήνα μαζί με το άνοιγμα του τουρισμού.

«Το ραντεβού δυσκολεύει τον καταναλωτή και γι αυτό ήταν πεσμένη η κίνηση. Δεν πήγε όπως θα ήθελα εγώ» πρόσθεσε. Αναφορικά με την απαγόρευση μουσικής στην εστίαση τόνισε ότι «ήταν απαίτηση των γιατρών. Από 15 Μαΐου με τον τουρισμό, καλό θα είναι να επιτραπεί» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Σήμερα ανοίγουν οι πλαζ και μέσα στη βδομάδα θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις δεξιώσεις γάμων στα κτήματα, αλλά και για τα catering.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.