Επικαιροτητα

"Η πυρκαγιά ξεκίνησε από καύση υπολοίπων σ' ελαιώνα"

Έκτακτη ενημέρωση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, 19 Μαΐου 2021, στο Σχίνο Κορινθίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς, πριν από λίγο, επιβεβαίωσε, επίσημα, πως η φωτιά ξεκίνησε από ελαιώνα της περιοχής και, ειδικότερα, από "καύση υπολοίπων" εντός του. Όπως τόνισε, το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής κάνει την απαραίτητη έρευνα.

Επιπρόσθετα, ανέφερε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν προβεί σε προληπτικές, διαδοχικές απομακρύνσεις πληθυσμού από οικισμούς της περιοχής.,

Στην περιοχή επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, γεγονός που καθιστά το έργο της κατάσβεσης δύσκολο- "Μάχη σε δύσκολες συνθήκες", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην περιοχή επιχειρούν 265 πυροσβέστες, δέκα πεζοπόρα τμήματα του στρατού και όλα τα διαθέσιμα εναέρια μέσα, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας. 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.