Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ:Επί τάπητος η ένταξη της ΒΙ.ΠΕ. στο Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης

Συνάντηση εκπροσώπων της ΣΕΒΙΠΕΤ με τον Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΤΒΑ.

Στα πλαίσια της επίσκεψης στην Τρίπολη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΤΒΑ κ. Αθανάσιου Ψαθά και της Υπεύθυνης Εταιρικής Επικοινωνίας κα. Γεωργίας Πανοπούλου, την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, ζητήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Γιώργο Δημητρόπουλο και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Τότση προκειμένου τα παρακάτω θέματα να συζητηθούν στο επόμενο Δ.Σ. με την παρουσία όλων των μελών του Συνδέσμου.

Τα κυρίως θέματα που συζητήθηκαν ήταν η κατάσταση και τα προβλήματα της βιομηχανικής περιοχής (φορέας διαχείρισης και ιδιοκτήτης των αδιάθετων οικοπέδων της οποίας είναι η ΕΤΒΑ) καθώς διερευνήθηκαν και οι περαιτέρω τρόποι συνεργασίας του Συνδέσμου και της Εταιρείας για την επέκταση της ΒΙΠΕ καθώς και για την ανάπτυξή της. 

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι προσπάθειες που γίνονται για να ενταχθεί η ΒΙΠΕ Τρίπολης στο Εδαφικό\ Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης, οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την έναρξη του κατασκευαστικού έργου για την τροφοδότηση της ΒΙΠΕ Τρίπολης με φυσικό αέριο αλλά και το κόστος των κοινόχρηστων υπηρεσιών που επιβαρύνουν τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις .

Τέλος, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξεδόθη, αναφέρθηκαν στη συμφωνία της ΕΤΒΑ με την Wind που θα αναλάβει την κατασκευή του νέου δικτύου οπτικών ινών εντός της περιοχής της ΒΙΠΕ και τη σύνδεση του με το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς της εταιρείας.

Κλείνοντας την συνάντηση, ο πρόεδρος κ. Δημητρόπουλος Γεώργιος συμφώνησε να ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. εκτενέστερα και εάν χρειαστεί να συμμετέχει στο επόμενο ΔΣ και εκπρόσωπος της ΕΤΒΑ για τυχόν διευκρινήσεις. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.