Επικαιροτητα

O Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης live στην ΕΡΤ3

Στην εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε ζωντανά, την Τετάρτη (9/6/2021), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με αφορμή την οπτικοποιημένη αφήγηση του Αγώνα του 1821...

Στην εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε ζωντανά, την Τετάρτη (9/6/2021), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με αφορμή την οπτικοποιημένη αφήγηση του Αγώνα του 1821, η οποία θα προβληθεί το Σαββατοκύριακο (12 και 13 Ιουνίου), στο κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου της πόλης.

Ο κ. Τζιούμης, απαντώντας στα ερωτήματα της δημοσιογράφου Π. Μπρούσαλη, τόνισε: «Πρόκειται για μία εμβληματική δράση που κάνουμε μαζί με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021». Υπάρχουν και άλλες δράσεις που θα ακολουθήσουν. Ο Δήμος Τρίπολης έχει προετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα δράσεων, εκδόσεων, παραστάσεων, δρώμενων και εκδηλώσεων, με κορύφωση τον Σεπτέμβριο που εορτάζουμε την Άλωση της Τριπολιτσάς ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του 1821.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.