Επικαιροτητα

Μετά την απόφαση, οι... αντιδράσεις

Το "ναι" της Αποκεντρωμένης στη μονάδα υποπροϊόντων για ζωοτροφές στο Αθήναιο προκαλεί ντόμινο εξελίξεων.

"Το Σάββατο 12 Ιουνίου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση – συγκέντρωση κατοίκων της Δ.Ε Βαλτετσίου, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος Άρη Μπέζου, στην Κάτω Ασέα. 

Σκοπός της συνάντησης είναι οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την έγκριση Περιβαλλοντικών όρων της μονάδας παραγωγής ζωοτροφών από ζωϊκά υποπροϊόντα, στο Αθήναιον. 

Μετά την καθυστερημένη απόφαση στο ΠΕ.ΣΥ Πελοποννήσου στις 7-6-21 αλλά και την έγκριση της μελέτης απ’ την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, στις 4-6-21, οι κάτοικοι της περιοχής, με αγανάκτηση και ανησυχία, ξεκινάμε αγώνα διαρκείας, με όλα τα μέσα που διαθέτουμε. 

Η αρχή της οργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στην συγκεκριμένη συνάντηση όπου θα συσταθεί Επιτροπή Αγώνα, η οποία θα είναι ακομμάτιστη και θα κινηθεί σε όλα τα επίπεδα και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Στη συγκέντρωση αυτή έχουν καλεστεί και θα παραβρεθούν, ο Δήμαρχος Τρίπολης, οι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι που έλκουν καταγωγή απ’ τα χωριά μας.

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να είναι εκεί. 

Καλούμε τους Βουλευτές του Νομού μας, τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων των χωριών μας καθώς και των Συλλόγων μας, να παραβρεθούν και να χαράξουμε από κοινού μια πορεία η οποία θα αποτρέψει το έγκλημα αυτό που προσπαθούν «κάποιοι» να διαπράξουν. 

Καλούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να καλύψουν την συνάντηση αυτή και να στηρίξουν τον αγώνα μας", αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Προσωρινή Επιτροπή Αγώνα κατοίκων Αθηναίου.  

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.