Επικαιροτητα

"Ελπίζω όλοι οι δήμοι να παραδειγματιστούν από τον δήμο Τρίπολης"

Το μήνυμα του προέδρου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου με αφορμή το έργο της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο ΕΣΠΑ.

Τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου, κ. Νίκος Καραλής, στο πλαίσιο των επίσημων ανακοινώσεων για την ένταξη του έργου της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο ΕΣΠΑ.

Ο κ. Καραλής τόνισε αρχικά: "Σήμερα γιορτάζουμε. Εν έτει 2021, έχουμε τη χαρά να ανακοινώνουμε  τη λειτουργία των δομών της στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ", ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συμβολή του, καθώς υπήρχαν ελλείψεις υποδομών, κυρίως στην διαβίωση των ΑμεΑ σε όλη την περιφερειακή ενότητα της Αρκαδίας.

Επιπλέον, ο κ. Καραλής ανάφερε πως ο Δήμος Τρίπολης είναι ο μοναδικός σε όλη την Πελοπόννησο που θα διαθέτει στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης, ενώ συμπλήρωσε πως "αυτό είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την Τρίπολη".

"Ελπίζω όλοι οι Δήμοι να παραδειγματιστούν από τον Δήμο Τρίπολης  και  να δημιουργήσουν κι αυτοί στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης", αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος, ενώ απευθύνθηκε στον ίδιο τον Δήμαρχο, λέγοντας του πως "ειλικρινά, αυτό που κάνατε στην Τρίπολη είναι το καλύτερο που θα μπορούσατε, καθώς μέχρι τώρα η Τρίπολη δεν διέθετε δομές. 

Ήρθε η ώρα τα παιδιά να λάβουν τη μέριμνα και θαλπωρή που αξίζουν. Έχετε κάνει πολλά για τα άτομα με αναπηρία και πιστεύω πως θα το συνεχίσετε, διότι έχετε ευαισθησία και αγάπη. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας και να σας στηρίζουμε σε ό,τι κι αν κάνετε. Δεν σας παινεύουμε, κύριε Δήμαρχε, σας παινεύουν τα έργα σας".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.