Επικαιροτητα

Δήμος Τρίπολης: Αποδοχή χορηγίας 50.000 ευρώ!

Με σκοπό τη δημιουργία ψηφιακού εκθέματος που θα αναπαριστά την Άλωση της Τριπολιτσάς.

Επιχειρηματίας της περιοχής παρέδωσε το πρωί της Παρασκευής 18 Ιουνίου επιταγή ύψους 50 χιλιάδων ευρώ προς τον δήμο Τρίπολης με σκοπό να συνδράμει στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της επανάστασης.

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, παρουσία του δημάρχου Κώστα Τζιούμη και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Α. Τσαγκαρέλη,  έλαβε την επιταγή εκ μέρους της εταιρείας "Νίκος Δ. Μελής Α.Ε." την οποία παρέδωσε ο κ. Μελής.

Το ποσό, όπως έγινε γνωστό, θα καλύψει τη δράση: "Ψηφιακό έκθεμα στο πνευματικό κέντρο του δήμου Τρίπολης σε συνεργασία με το Κοινωφελές ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου", με αντικείμενο την Άλωση της Τριπολιτσάς. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ψηφιακή αναπαράσταση της Αλώσεως, η οποία θ' αποτελεί μόνιμο έκθεμα στο χώρο.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Τρίπολης, ευχαριστώντας τον κ. Μελή για την ανιδιοτελή του προσφορά, η ενίσχυση του Δήμου εκ μέρους της επιχειρηματικής αρκαδικής κοινότητας, πρέπει και θα είναι ιδιαιτέρως σημαντική όσον αφορά τις δράσεις ειδικά που αφορούν την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε το έγγραφο χορηγίας της εταιρείας του κ. Μελή όπως το απέστειλε ο δήμος Τρίπολης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.