Επικαιροτητα

Live μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας

Μέσω facebook σήμερα στις 17:00.

Σήμερα στις 17:00, η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Γορτυνίας θα προβληθεί ζωντανά μέσα από τη facebook σελίδα: «Δήμος Γορτυνίας / Municipality of Gortynia». 

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://fb.me/e/Pyhn0R8y και παρακολουθήστε την τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. live στο κινητό ή τον υπολογιστή σας

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 184.117,48€ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς τρίτους.

2. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Γορτυνίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος & Ιονίου και συγκεκριμένα με τη Διεύθυνση Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων με σκοπό την εκτέλεση του έργου: «Βελτίωση της προσβασιμότητας και της σήμανσης των φαραγγιών Γκούρα – Τουθόα – Λάδωνα».

3. Διόρθωση των με αρ. 208/2020 & 63/2021 Αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας.

4. Αγορά αγροτεμαχίου στη Θέση «Δρυμώνας» στην Τοπική Κοινότητα Δημητσάνας για τη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) του Δήμου Γορτυνίας.

5. Αίτημα του κου Δημητρίου Στρίκου, δημότη Τ.Κ. Πυρρή για έγκριση εργασιών.

6. Υλοτόμηση δένδρων σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας.

7. Κατάργηση Ημερήσιου Γυμνασίου Κοντοβαζαίνης.  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.