Επικαιροτητα

Την επόμενη Τετάρτη διανομή ΤΕΒΑ στον Δ. Βόρειας Κυνουρίας

Στο Δημοτικό Σχολείο Μελιγούς.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), πραγματοποιεί διανομή προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α. ( Κοινωνικό Εισόδημα αλληλεγγύης), οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει την πλατφόρμα ΤΕΒΑ και είναι δικαιούχοι μέχρι την ημέρα της διανομής και περιλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη νομοθεσία.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Μελιγούς, στη Μελιγού, την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, από ώρα 09:00 έως 14:00.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του Δ.Α.Τ. και επίσημου εγγράφου που αναγράφεται ο ΑΜΚΑ.

Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής των προϊόντων από τον ωφελούμενο η παραλαβή μπορεί να γίνει μόνο από εξουσιοδοτημένο άτομο, το οποίο θα προσκομίσει απαραίτητα φωτοαντίγραφο Δ.Α.Τ. και βεβαίωση ΑΜΚΑ.

Κατά τη διαδικασία της διανομής θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού (απαραίτητη η τήρηση των κανόνων υγιεινής, η χρήση μάσκας κλπ)

Αν ο ωφελούμενος δεν προσέλθει την ημέρα της διανομής, τα νωπά προϊόντα παραδίδονται σε δομές συσσιτίων και τα υπόλοιπα επιστρέφονται στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου μας κ. Δημήτριο Κουρμπέλη στο τηλέφωνο 2755360131 6978727995 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.