Επικαιροτητα

Κλειστά όλα τα σχολεία στον δήμο Αργους-Μυκηνών

Την Πέμπτη 24 Ιουλίου, λόγω καύσωνα.

Με απόφαση του δημάρχου Αργους-Μυκηνών Δ. Καμπόσου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 24 Ιουνίου όλα τα σχολεία εντός των διοικητικών ορίων του δήμου λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα. 

Η απόφαση αναφέρει:

Α. Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Άργους - Μυκηνών για την Πέμπτη 24/06/2021, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Β. Οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος, από την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη 24/6, εξαιρούνται οι μαθητές των τμημάτων της ΣΤ Δημοτικού που δίνουν εξετάσεις για την εισαγωγή τους στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.