Επικαιροτητα

Νέα μέτρα: Στις 18:00 αναμένονται ανακοινώσεις

Οι εισηγήσεις των ειδικών περιλαμβάνουν μέτρα για μετακινήσεις αλλά και όσον αφορά τα γήπεδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή εισηγείται την υποχρεωτική εξέταση με rapid test και για την επιστροφή από νησιά, με την επιπρόσθετη διαφοροποίηση πως θ' αφορά όλους τους επιβάτες των μέσων μεταφοράς- που, προφανώς, δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως, ούτε έχουν αποδεικτικό νόσησης.

Επίσης, για τα γήπεδα θα ισχύσει, όπως φαίνεται, η δυνατότητα εισόδου μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους, η δε χωρητικότητα θα οριστεί στο 75% επί της συνολικής. Οι ανήλικοι θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο, έχοντας κάνει κάποιο από τα τεστ ανίχνευσης. Δεκτό, για τα παιδιά πάντα, και το self test.

Όσον αφορά την εστίαση, αναμένεται να τονιστεί η απαγόρευση των όρθιων πελατών- μέτρο που ποτέ δεν άρθηκε, αλλά και δεν εφαρμοζόταν- και η αύξηση των οικονομικών και διοικητικών κυρώσεων για παραβάτες. Επίσης, για τις εκδηλώσεις όπως οι γάμοι και βαφτίσεις, θ' ανακοινωθεί πως απαγορεύεται ο χορός, καθώς, και σ' αυτές τις περιπτώσεις, επιτρέπονται μόνο καθήμενοι.

Στις 18:00, σήμερα Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.