Επικαιροτητα

"Δεν έθιξα την πόλη, ούτε τους κατοίκους"

Επανήλθε με νέα ανάρτηση ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός!

"Επικοινώνησαν μαζί μου φίλοι από την Τρίπολη και μου εξέφρασαν την ενόχλησή τους, ότι έθιξα την πόλη τους. Επικοινώνησαν και κάτι αγενέστατοι που με έβρισαν, αλλά αυτοί οι ανώνυμοι τραμπούκοι του διαδικτύου υπάρχουν παντού, πάμε παρακάτω", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός ο οποίος έσπευσε να διευκρινίσει:

"Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για να συνεννοούμαστε: Δεν έθιξα την πόλη, ούτε τους κατοίκους. Έθιξα τους διαχειριστές του θεάτρου που αδιαφόρησαν για την δημιουργία υποδομών για να εργάζονται εκεί οι καλλιτέχνες και να εξυπηρετείται το κοινό. Βάσει αυτών, ο χώρος αυτός είναι παντελώς ακατάλληλος για επαγγελματικές εκδηλώσεις. Αν ήταν ιδιωτικός χώρος, δε θα έπαιρνε καν άδεια λειτουργίας". 

Και συνέχισε αναφέροντας ο πρωταγωνιστής της παράστασης "Υλικό Καποδίστριας": "Δυστυχώς καμία απάντηση δεν πήρα από αρμόδιους, που δε γνωρίζω ποιοι είναι, είτε ότι λέω ανακρίβειες είτε ότι επιλήφθηκαν του προβλήματος και το διόρθωσαν. Πρώτος θα έλεγα μπράβο και θα αναδείκνυα την ανταπόκρισή τους. Δε συνέβη κάτι τέτοιο. 

Στην Τρίπολη έκανα 5 μήνες στρατιώτης. Πέρασα μια χαρά. Περαστικός όποτε περνώ διαπιστώνω φευγαλέα, ότι έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη εξωστρεφής πόλη. Φεύγοντας από το θέατρο, αποκαρδιωμένοι, σταματήσαμε σε μια από τις εξαιρετικές ταβέρνες της, όπου οι άνθρωποι εκεί μας εξυπηρέτησαν με τόση ευγένεια, που ξεχάσαμε τη δυσάρεστη εμπειρία μας. Πέρα από το εξαιρετικό τους φαγητό. Η πόλη λοιπόν είναι μια χαρά. Αλλά εκείνοι που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, πρέπει να την κάνουν".

Δείτε όλη την ανάρτησή του: 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.