Επικαιροτητα

Freedom Pass: 109.000 αιτήσεις σε μία μέρα

Διευκρινίσεις για τον κατ’οίκον εμβολιασμό

Mέσα σε μόλις μια ημέρα, οι αιτήσεις για την απόκτηση του Freedom Pass έφτασαν τις 109.000 χιλιάδες.

Τα παραπάνω αποκάλυψε σήμερα στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Γεωργαντάς κάνοντας λόγο για «έναν πάρα πολύ ικανοποιητικό αριθμό». Πρόσθεσε ότι από τους 250.000 δικαιούχους, οι οποίοι έχουν λάβει τουλάχιστον μια δόση εμβολίου, έδειξαν ενδιαφέρον για τα 150 ευρώ 109.000 νέοι.

Όπως είπε, μετά την ανακοίνωση του Freedom Pass στις 28 Ιουνίου, πάνω 500.000 νέοι προγραμμάτισαν το ραντεβού τους για να εμβολιαστούν ενώ δήλωσε ότι «πλησιάζουμε το 30% σε αυτή την κατηγορία».

Σημειώνεται ότι τα προβλήματα της εφαρμογής του Freedom Pass, σχετικά με τα email που δεν στέλνονταν στους δικαιούχους, έχουν ήδη επιλυθεί.

«Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό τον ρυθμό εμβολιασμών ώστε στα τέλη του Αυγούστου ή τις αρχές του Σεπτέμβρη να βρισκόμαστε κοντά στο 70% που είναι ο στόχος μας», είπε ο κ. Γεωργαντάς εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.