Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Που μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test

Σε Τρίπολη και Βόρεια Κυνουρία θα βρεθούν σήμερα Κ.Ομ.Υ. του ΕΟΔΥ.

Συνεχίζονται και σήμερα οι μαζικοί -δωρεάν- δειγματοληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα. Οπως κάνει καθημερινά ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας γνωστοποίησε τα σημεία στα οποία μπορούν, όσοι πολίτες το επιθυμούν, να προβούν σε rapid test.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουλίου, στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν έλεγχο στα εξής σημεία:

Πλατεία Αγίου Βασιλείου, Τρίπολη, 09:00-14:00

Παράλιο Άστρος, Αρκαδία, 09:30

Παναρκαδικό Νοσοκομείο, 08:00

Άγιος Πέτρος Αρκαδίας, 15:00

Υπενθυμίζεται ότι για την έκδοση πιστοποιητικού αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 παρακαλούνται οι πολίτες να επισκεφθούν το gov.gr και να μεταβούν στην υπηρεσία "Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19" ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.