Επικαιροτητα

Τρίπολη: Δεν θα γίνει η "Λευκή Νύχτα"

Αναμενόμενη εξέλιξη λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης

Η σχετική ανακοίνωση των συνδιοργανωτών, αναφέρει τα εξής:

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η “Λευκή Νύχτα” για την προάσπιση της υγείας όλων μας

Με τις συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού και της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων στην Αρκαδία, οι συνδιοργανωτές αποφάσισαν με αίσθημα ευθύνης για τη διασφάλιση της υγείας και προστασίας όλων μας να μην πραγματοποιηθεί η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας».

Ο σεβασμός και η προστασία των πολιτών, των επισκεπτών, των εργαζομένων στα εμπορικά καταστήματα και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους και η προάσπιση της δημόσιας υγείας αποτελούν προτεραιότητα για όλους τους φορείς και δε δύναται να τεθούν σε κίνδυνο.

Δεσμεύτηκαν δε, να επιστρέψει δριμύτερη, η επιτυχημένη διοργάνωση αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Οι συνδιοργανωτές: Δήμος Τρίπολης, Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης, Επιμελητήριο Αρκαδίας,  Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας, Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.