Επικαιροτητα

Από τη Ζάτουνα στη Μητρόπολη για τον Μίκη!

"Εμείς από τη Ζάτουνα, τη Γορτυνία και την Αρκαδία τον ευγνωμονούμε διπλά γιατί μας τίμησε, μας αγάπησε γίναμε ένα", ανέφερε ο πρόεδρος του Μουσείου "Μίκη Θεοδωράκη".

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με όσα αναφέρει τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και εκπρόσωποι του Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη που εδρεύει στη Ζάτουνα Αρκαδίας.

"Ήρθαμε να αποχαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας Μίκη. Είμαστε από το Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη στη Ζάτουνα όπου για δυο χρόνια το '68-'69 εκεί που πήγε να τον απομονώσει, να τον εκτοπίσει η Χούντα, γύρισε ανάποδα. Κι αυτό μπορούσε να το κάνει ένας μεγάλος, ένας θρυλικός, ένας Ακρίτας, ο Μίκης. 

Κατάφερε τον τόπο απομόνωσης να τον μετατρέψει σε φάρο, σε πομπό που εξέπεμπε σε όλη την οικουμένη μηνύματα αγώνα και αλληλεγγύης για την Ελλάδα. Εμείς από τη Ζάτουνα, τη Γορτυνία και την Αρκαδία τον ευγνωμονούμε διπλά γιατί μας τίμησε, μας αγάπησε γίναμε ένα. 

Ο Μίκης δεν έχει τελευταία κατοικία. Όλοι μέσα στο DNA μας έχουμε κάτι από το Μίκη", υπογράμμισε ο πρόεδρος του Μουσείου "Μίκη Θεοδωράκη" Ζάτουνας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.