Επικαιροτητα

Ανάκληση μίγματος μπαχαρικών από τον ΕΦΕΤ

Μίγμα μπαχαρικών ανακαλεί από την αγορά ο ΕΦΕΤ...

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με στοιχεία: «ΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ» με την επωνυμία MACAO MIX ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ, με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση 12/2024 και αριθμό παρτίδας LOT 2005 προέλευσης ΕΕ σε διαφανή περιέκτη των 80 γρ. που συσκευάζεται και διανέμεται στην Ελλάδα από την ΚΙΟΣΟΓΛΟΥ ΑΝ. & ΣΙΑ ΟΕ - «MACAO» με έδρα τον Νέο Μυλότοπο Π.Ε. Πέλλας.

Το προϊόν, σε συνεργασία με το β' τμήμα της α' χημικής υπηρεσίας Αθηνών, της Γενικής Διεύθυνσης Γενικού Χημείου του Κράτους, της ΑΑΔΕ, χαρακτηρίστηκε μη κανονικό και μη ασφαλές διότι περιέχει γλουτένη, γεγονός που υποδηλώνει την παρουσία ενός ή περισσοτέρων δημητριακών με γλουτένη, ενώ στον κατάλογο των συστατικών δεν περιλαμβάνεται κανένα από τα εν λόγω δημητριακά.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.