Επικαιροτητα

"Μπουλντόζες" στην Τρίπολης-Σπάρτης (photos)

Εχουν ήδη ασφαλτοστρωθεί 2,5 χλμ στα όρια των νομών Αρκαδίας-Λακωνίας, μετά το Αλεποχώρι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ έργο συντήρησης και σήμανσης του εθνικού δρόμου Τρίπολη-Σπάρτη, που υλοποιείται στο πλαίσιο σχετικής εργολαβίας της Π.Ε. Αρκαδίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Περιφέρειας, ήδη έχουν ασφαλτοστρωθεί περίπου 2,5 χιλιόμετρα του εν λόγω οδικού άξονα στην περιοχή των ορίων των νομών Αρκαδίας και Λακωνίας, μετά το Αλεποχώρι, και υπολείπεται η εκτέλεση περαιτέρω ασφαλτικών εργασιών, τεχνικών έργων καθώς και εργασιών οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης.

Με τις εκτελεσθείσες εργασίες συντήρησης βελτιώνονται η πρόσβαση και η οδική ασφάλεια σε έναν δρόμο με μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και ενισχύεται η ασφαλής μετακίνηση στην ορεινή περιοχή μεταξύ των νομών Αρκαδίας και Λακωνίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.