Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Δημόσιος θηλασμός και στην Τρίπολη

Ο 6ος πανελλαδικός ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός θα πραγματοποιηθεί σε 45 πόλεις της Ελλάδας.

 

Ακολουθεί το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από την ομάδα εθελοντριών μητέρων υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας Αρκαδίας:


Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ διοργανώνει τον 6ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε 45 πόλεις της Ελλάδας! Για την Αρκαδία την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η Τρίπολη. "Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας  Αρκαδίας"  https://www.facebook.com/groups/arkadia.thilasmos/ και σας προσκαλεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ.μ θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!


Σε αυτή τη γιορτή μας δίνεται η αφορμή μητέρες - μέλη των ομάδων του Δικτύου μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, "από μητέρα προς μητέρα". Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.


Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλους και λοιπούς συγγενείς, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε, να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.


Στην Τρίπολη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στη πλατεία Πετρινού και σε περίπτωση βροχής στο Πνευματικό Κέντρο. Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά!


- To 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο Θηλασμό), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου. Στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου και φέτος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) ενώνει τις δυνάμεις του με την Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ILO) να εξαπλωθεί το μήνυμα "Θηλασμός και εργασία : ΜΠΟΡΕΙ να δουλέψει".


Πληροφορίες για την εκδήλωση στην Τρίπολη Αρκαδίας εδώ :
www.facebook.com

Βρείτε τα σημεία συνάντησης στην Ελλάδα και στον κόσμο, στη σελίδα facebook.com/thilazo


Με εκτίμηση η Ομάδα Εθελοντριών Μητέρων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αρκαδίας

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.