Επικαιροτητα

Δ. Τρίπολης: Η ανακοίνωση για την επετειακή παρέλαση της Κυριακής

Πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων ζητείται από κάθε παρευρισκόμενο.

Με σεβασμό στο μήνυμα που εκπέμπει ο φετινός εορτασμός της 23ης Σεπτεμβρίου, καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Άλωση - Απελευθέρωση της Τριπολιτσάς και με την πρέπουσα λαμπρότητα και επισημότητα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:45π.μ. η καθιερωμένη παρέλαση με τη συμμετοχή των σχολείων, των φορέων και των συλλόγων της πόλης μας, καθώς επίσης και με τη συμμετοχή  συλλόγων άλλων ιστορικών πόλεων της χώρας.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η ΑΕ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκπρόσωποι της Βουλής, της Κυβέρνησης, των Κομμάτων του Κοινοβουλίου, του Στρατού, της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων τοπικών φορέων.

Οι παρευρισκόμενοι παρακαλούνται να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα από το Υπουργείο Υγείας μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19), όπως είναι η τήρηση αποστάσεων για την αποφυγή συνωστισμού και  η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.   

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.