Επικαιροτητα

Την Παρασκευή η συνεδρίαση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας

Στις 17:00 στο 4ο ΓΕΛ Τρίπολης.

Η ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Αρκαδίας αναφέρει:

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Παρασκευή 15/10/2021 και ώρα 17:00 στο 4ο ΓΕΛ Τρίπολης.

Συνεχίζουμε  τον  αγώνα απέναντι στην αδιαλλαξία και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης. Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Συζητάμε συλλογικά και αποφασίζουμε τα επόμενα βήματά μας. 

Μετά την απόφαση του εφετείου που έκρινε «παράνομη» την Απεργία της ΟΛΜΕ αλλά όχι καταχρηστική  δεν προχωράμε σε καμία συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων για την αυτοαξιολόγηση. 

Θα αποφασίσουμε συλλογικά και οργανωμένα, οι Ομοσπονδίες και τα σωματεία μας τη στάση του κλάδου. Κανένας να μην προτρέξει σε συνεδριάσεις των Συλλόγων.  Από την ίδια την Υπουργική Απόφαση δεν προβλέπεται καμία ειδική συνεδρίαση των Συλλόγων για την αυτοαξιολόγηση μετά τις 10 Οκτωβρίου, που ήταν και η καταληκτική ημερομηνία. Άρα και τυπικά οι διευθυντές δεν μπορούν να καλέσουν σε αυτές τις συνεδριάσεις. Απαιτούμε εδώ και τώρα από τα Δ.Σ ΔΟΕ - ΟΛΜΕ, με βάση τις εξελίξεις, να λάβουν άμεσα όλα τα μέτρα ώστε η Απεργία αποχή να συνεχιστεί και οργανωθεί η επιτυχία της. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.