Επικαιροτητα

"Με μηδενικό κόστος η σύνδεση του φυσικού αερίου"

Φωτογραφία: megalopoli.gov.gr

Για ημέρα ικανοποίησης και υπερηφάνειας για τη δημοτική αρχή έκανε λόγο σε τοποθέτησή του ο δήμαρχος Μεγαλόπολης. (VIDEO)

"Η Μεγαλόπολη είναι η πρώτη πόλη στην Πελοπόννησο που παίρνει φυσικό αέριο και η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που οι κάτοικοι της δεν θα πληρώσουν ούτε 1 ευρώ για να συνδεθούν!" Τάδε έφη Θανάσης Χριστογιαννόπουλος, δήμαρχος Μεγαλόπολης, το βράδυ της Τετάρτης σε έκτακτες ανακοινώσεις που προέβη με αντικείμενο το ζήτημα του φυσικού αερίου.

Μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του, έκανε λόγο για "μέρα επιτυχίας και σημαντική ημέρα" γνωστοποιώντας την ανακοίνωση του προγράμματος ΕΣΠΑ που περιλαμβάνει την έλευση του φυσικού αερίου στην πόλη με μηδέν κόστος για τους πολίτες. "Το παλέψαμε και το καταφέραμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστογιαννόπουλος. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.