Επικαιροτητα

Διαδικτυακή εκδήλωση περί εμβολιασμού σ' επιλεγμένους Δήμους

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ Δήμος Γορτυνίας

Δελτίο τύπου από το Δήμο Γορτυνίας

Ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση του ΕΔΔΥΠΠΥ σχετικά με τον Εμβολιασμό κατά της Covid-19 με τίτλο: «Covid-19 & Εμβολιασμός - Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν»

 

Ο Δήμος Γορτυνίας προσκαλεί του δημότες να παρακολουθήσουν τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 - 19:00, την διαδικτυακή εκδήλωση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) με τίτλο: «Covid-19 & Εμβολιασμός - Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν». 

 

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για τον Εμβολιασμό έναντι της πανδημίας, μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι οποίες θα απαντηθούν από ειδικούς ιατρούς, με σκοπό να καλυφθούν οι απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν δυο ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα. Ελένη Καμάρα. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

 

Η Νέα Καμπάνια Ενημέρωσης του ΕΔΔΥΠΠΥ με τίτλο: «Covid-19 & Εμβολιασμός - Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν», γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Η ημερίδα της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί για επιλεγμένους Δήμους των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης. 

Ημέρα & ώρα διεξαγωγής:  Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στις 18:00-19:00 

 

Σύνδεσμος για την παρακολούθησης μέσω της Πλατφόρμας Zoom: 

https://us06web.zoom.us/j/87948053702

 

 

Συνθηματικό Εισόδου στην Ημερίδα (Webinar ID): 879 4805 3702

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.