Επικαιροτητα

ΟΑΕΔ: Διπλασιάζονται οι δικαιούχοι άνεργοι για το Voucher 2.520 ευρώ

Φωτογραφία: Arcadia938.gr

Ο αριθμός των ωφελουμένων ανέργων του ΟΑΕΔ διπλασιάζεται από 10.000 σε 20.000 όπως επίσης και ο προϋπολογισμός της πράξης από 48.780.000,00 € σε 97.560.000,00 €.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο ωφελούμενος που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισης και τις συνδεόμενες με αυτό υπηρεσίες συμβουλευτικής και πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων, δικαιούται να λάβει συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο διακρίνεται σε επίδομα θεωρίας και επίδομα πρακτικής άσκησης, συνολικής αξίας 2.520 ευρώ voucher.

Με σχετική απόφαση του αρμόδιου Υπουργού του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα συγκροτηθεί το Οριστικό Μητρώο Ωφελουμένων, το οποίο δημοσιεύεται στην ειδική ιστοσελίδα http://www.voucher.gov.gr για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.