Επικαιροτητα

Ενδεχόμενο μείωσης της απόστασης μεταξύ δεύτερης και τρίτης δόσης

Φωτογραφία: Arcadia938.gr

...για τους άνω των 30

Συλλέγονται τα απαραίτητα επιστημονικά δεδομένα για τα άτομα άνω των 30 ετων. Διευκρινίζεται ότι όσον αφορά τα άτομα 18-30 ετών δεν υπάρχουν ακόμη δεδομένα ενώ για την ηλικιακή ομάδα κάτω των 18 δεν εχει εγκριθεί η τρίτη και αναμνηστική δόση.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εισηγήθηκε εξάλλου νωρίτερα στη Βουλή την μείωση μεταξύ της δεύτερης με την τρίτη δόση καθώς όπως δείχνουν τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα η ανοσία «φθίνει» με την πάροδο του χρόνου.

«Έχω ζητήσει από την Επιτροπή Εμβολιασμών να συντομευθεί το διάστημα μεταξύ δεύτερης και τρίτης δόσης, γιατί η ανοσία «φθίνει» σταδιακά. Να ανοίξουμε την τρίτη δόση στους 4 μήνες και πιστεύω ότι οι επιχειρησιακοί υπεύθυνοι μπορούν να αναταποκριθούν», σημείωσε χαρτακτηριστικά ενώ υπογράμμισε ακόμα ότι το μήνυμα για τα δεδομένα του εμβολιασμού έχει φτάσει στους συμπολίτες μας με κάθε τρόπο.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.