Επικαιροτητα

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! (photos, video)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνωστισμός στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης για λογαριασμό των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος.

Η διαδικασία προχωρά κανονικά, ωστόσο σημειώνεται κάποια καθυστέρηση, λόγω του αριθμού των συμμετεχόντων αλλά και λόγω του γεγονότος πως πολλοί σπεύδουν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα σε αναλογική μορφή, λίγο πριν εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Και πανελλαδικά, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, πράγμα που σημαίνει πως το Κίνημα Αλλαγής, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα "λάβει" ένα "momentum", το οποίο μένει να δούμε πως θ' αξιοποιηθεί.

Σε σύντομη συνομιλία που είχαμε με το Βουλευτή Αρκαδίας, κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο τελευταίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του πολιτικού χώρου της Κεντροαριστεράς, αλλά και την "πίστη" του στην επικράτηση του κ. Νίκου Ανδρουλάκη.

Στο ίδιο "μήκος κύματος" ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρίπολης, κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, με τη διαφορά πως αυτός, ως υποστηρικτής της υποψηφιότητας του κ. Γιώργου Παπανδρέου,  τοποθετεί αλλού την "πίστη" του. 

Σε κάθε περίπτωση, απ' όλες τις πλευρές, εκφράζεται "ικανοποίηση" για τη συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία. Περί τους 89.000 πολίτες, είχαν ψηφίσει έως τις 12:45 το μεσημέρι της Κυριακής στις εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αρμόδιας επιτροπής του Κινήματος. 

Περίπου στις 18:00, αποφασίστηκε παράταση της διαδικασίας έως τις 20:00. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ναι μεν οι εκλογές, μέχρι τώρα, έχουν καταγράψει περισσότερους συμμετέχοντες από τις αντίστοιχες του 2017, όταν το ενδιαφέρον ήταν, κατά πολύ, περιορισμένο, ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, αν δει κανείς τον αριθμό των ψήφων που έλαβε το ΚΙΝ.ΑΛΛ. στις εκλογές του 2019 (λίγο πάνω από 457.000), σε σχέση με τον αριθμό που έλαβε το 2015.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εικόνα του πρώτου ορόφου του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, περίπου στις 12:00

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.