Επικαιροτητα

Πανεπιστημιακή αστυνομία: Ξεκίνησε η εκπαίδευση των 400 που τη συγκροτούν

Θεοδωρικάκος: "Κάνουμε το καθήκον μας για ασφάλεια στα Πανεπιστήμια"

Στην έναρξη της εκπαίδευσης των 400 ατόμων που θα συγκροτήσουν τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων παραβρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι τέσσερις μήνες.

Στην ομιλία του ο υπουργός απευθυνόμενος στους 400 νέους, χθεσινούς φοιτητές, τόνισε ότι η αποστολή που αναλαμβάνουν είναι σημαντική και είναι τιμή που εντάσσονται στην Ελληνική Αστυνομία καθώς πρεσβεύουν αξίες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, της ασφάλειας και του πατριωτισμού. Στη συνέχεια, ανέδειξε την κοινωνική αποστολή με τους ελέγχους τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό και έστειλε σαφές μήνυμα στην αξιωματική αντιπολίτευση καλώντας την να μην χρησιμοποιεί την Αστυνομία για ιδιοτελείς σκοπούς. Οι νόμοι ισχύουν για όλους και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.
ΠερισσότεραΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.